(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Dušená mrkev

Potřebné ingredience
6 středně velkých mrkví, maso (já používám krůtí křídla), máslo a hl. mouku na jíšku
Postup přípravy
Nejprve si dáme uvařit maso. Mezi tím, co se vaří, si nastrouháme mrkev. Na kousku másla orestujeme mrkev a podlejeme trouchou vývaru z masa a dusíme do měkka. Potom podle potřeby zahustíme jiškou (je možno i záklechtkou, ale jiška je lepší) Dochutíme dle potřeby solí. Podáváme s vařeným masem a kobzolem (bramborem)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Mourinka
(upraveno)
3. 11. 2011, 13:32
Dělám podobně,jen tam nedávám tu jíšku - připadá mi, že to kazí chuť té mrkvičky

nahlásit

hafikpetra
(upraveno)
3. 11. 2011, 13:30
brambor, prominte

nahlásit

žingi
(upraveno)
3. 11. 2011, 14:01
@hafikpetra
dělám stejně i s jíškou,ale my si trochu i připepříme,ale my už máme odrostlé děti
zrovna včera chlap vzpomínal







nahlásit

Ivakov
(upraveno)
3. 11. 2011, 12:54
Taky mě zajímá, co je kobzol, to jsem nikdy neslyšela.

nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
3. 11. 2011, 13:48
@Ivakov
brambory
u nás se to používá

nahlásit

koblizek63
(upraveno)
9. 4. 2012, 20:18
@
u nás aj erteple


nahlásit

monka229
(upraveno)
3. 11. 2011, 12:50
vy mi děláte chutě!
co je to,prosím, kobzol?




nahlásit